Leefstijlcoach

Wilt u stap voor stap werken aan een gezonde leefstijl en een betere fysieke en/of mentale gezondheid? Leefstijlcoach Marieke begeleidt u bij deze stappen. Als u kiest voor Stappen in Leefstijl, dan kiest u voor een stapsgewijze & duurzame gedragsverandering. Niét gaan voor het snelste resultaat, maar bewust kiezen voor een langdurig & blijvend resultaat: een gezonde leefstijl als onderdeel van uw dagelijks leven.

U bepaalt zelf wat u wilt veranderen en welke doelen u wilt bereiken. Bijvoorbeeld meer bewegen, gezonder eten, afvallen, een betere balans, meer energie, beter slapen en/of minder stress. Marieke helpt u met haar persoonlijke & positieve coaching en op basis van wetenschappelijke inzichten & methodes om uw doel(en) te bereiken en te behouden. 

Leef langer, gezonder en gelukkiger met een gezonde leefstijl

Aanbod

Samen met mij kiezen voor een stapsgewijze & duurzame gedragsverandering met behulp van

  • Salus SMARTsize: Dit is een half jaar durend fit & vitaliteits programma, ontwikkeld door de Vrije Universiteit Amsterdam. Dit programma is bewezen effectief en helpt u om onder begeleiding een gezond gewicht te bereiken. De combinatie van persoonlijke coaching, kookworkshops in een groep en ondersteuning door middel van een website met tips en oefeningen maakt dat we toewerken naar een blijvend resultaat. 
  • Leefstijlcoaching: zorgt voor duurzame gedragsverandering. U werkt aan het veranderen van uw gedrag in leefstijl. Tijdens de coaching help ik u om uw gewenste leefstijl te bereiken. U hebt de regie, ik help, ondersteun en fungeer als gids tijdens de stappen die u zet op uw weg naar een gezonde leefstijl. We maken gebruik van verschillende werkvormen, we praten en we doen rondom onderwerpen als eet- en beweegpatronen, slaapkwaliteit, sociale contacten etc. 
  • Coaching op leefstijl: programma CooL: Cool is een leefstijlprogramma van 2 jaar dat effectief uw gedrag verandert waardoor u een gezonde leefstijl bereikt en kunt volhouden. Het programma is als gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) opgenomen in de basisverzekering en wordt daarmee vergoed door uw zorgverzekeraar.  
  • Runningtherapie: is het therapeutisch inzetten van rustige duurloop bij mensen met mentale klachten. Bij runningtherapie gaat het niet om hardlopen als prestatie maar wel om je fysiek en mentaal beter te voelen. 
 
Nieuw:
  • Jouw persoonlijke leefstijlscan: Wilt u samen met mij uw leefstijl onder de loep nemen? Met meer bewustzijn, inzicht, inspiratie en een concrete vervolgstap de deur uit gaan? Kies dan voor uw persoonlijke leefstijlscan van 1,5 uur. 
  • Training personal coaching & slow running: fysiek en mentaal fit in 6 weken. Wilt u samen met anderen werken aan meer mentale en fysieke kracht en balans? Houd u van letterlijk  in beweging komen en buiten zijn? Kies dan voor deze training en/of doe mee aan een proefles!
Marieke wenting leefstijlcoach utrecht
AFSPRAAK MAKEN

Merel van Nus: 06-36 48 19 72

Damella Willemsen: 06-25 29 36 78

 Pedicure/manicure
Herma van Maarsenveen: 06-28 16 82 66
Natasja Regter: 06-28 88 28 65

                               Vrijdag wandelgroep                                  Marjon Boers: marjonboers60@gmail.com  

                       Lifestyle coach en SMARTsize                          Marieke Wenting: marieke@stappeninleefstijl.nl

Tai Ji
Elli Zwart: 030 – 25 15 10

                                     Dansconditie                                       Karin Elich: dansen@karin-elich.nl

Yoga
Jiske Reeskamp: namaste@jaijiva.com