Ons aanbod

Al onze behandelingen zijn er op gericht om u een ontspannende tijd te bezorgen, eventuele problemen te verhelpen en u verzorgd & mooi te laten voelen. Onze groepslessen en leefstijlprogramma zijn ervoor om u te helpen gezond te leven en u nog beter te laten voelen. Wij werken vanuit uw specifieke wensen en zullen ons uiterste best doen om voor u een passende behandeling of combinatie van behandelingen te geven. Wij werken alleen met gecertificeerde behandelaars en zorgprofessionals, u bent bij ons in vertrouwde en veilige handen. U kunt ook één van onze behandelingen cadeau doen, wij maken graag een mooie cadeaubon voor u.

MOOI HAAR

Soepel vallend, sterk, gezond glanzend vol haar is wat we graag willen. Dat hebben sommige mensen van nature, maar het kan zijn dat u zo nu en dan last heeft van de verandering en conditie van het haar. Roos, grijs worden, dunner wordend haar, eczeem of haaruitval, hier praten we over het algemeen niet graag over. Kom gerust langs voor advies en/of behandeling. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en mee te denken over een oplossing. Uiteraard is Salus ook een haarsalon waar u terecht kunt voor knippen, kleuren, stylen en föhnen. Een haarsalon die zowel de nieuwere styling als de oudere technieken van permanenten en wassen/watergolven perfect beheerst. Wij starten altijd met een intake van de bijzondere wensen of zaken waar we rekening mee moeten houden.

bekijk behandelingen en prijzen

STRALENDE HUID

Bij het Salus WellnessHuys kunt u optimaal genieten van diverse gezichtsbehandelingen, massages en alles op het gebied van huidverbetering. Of het nu gaat om een specifiek huidprobleem of een ontspannende wellness behandeling, bij de schoonheidsspecialiste van Salus, die tevens hannah huidcoach is, bent u aan het juiste adres. Er zijn behandelingen voor mannen en vrouwen, jong en oud en voor alle huidtypen. Door met verschillende grote merken te werken bieden wij voor elk budget een passende behandeling.

Bekijk behandelingen en prijzen

VERZORGDE HANDEN EN VOETEN

Uw handen en voeten verdienen het om goed verzorgd te worden. Ze hebben het soms best zwaar te verduren en met name onze voeten kunnen dan de nodige problemen geven. Een pedicure is de beste manier om uw voeten en teennagels in topconditie te krijgen én te houden! Ze zijn bij ons dan ook in goede handen. Onze ervaren (medische) pedicures hebben een ruime ervaring in alle voorkomende voet problemen. U kunt ook bij ons terecht voor verzorgde handen, geknipte en mooie gelakte nagels. Vindt uw huisarts of podotherapeut een (medische) behandeling noodzakelijk? Dan kunnen de kosten vergoed worden uit uw zorgverzekering. Uw zorgverzekeraar heeft omschreven wanneer er sprake is van een ‘medische voet’ of wanneer u om andere redenen recht heeft op een tegemoetkoming in de kosten van een behandeling. Voorbeelden hiervoor zijn reuma en diabetes mellitus.

Bekijk behandelingen en prijzen

BEWEGEN: YOGA
GROEPSLESSEN

Kom bewegen, ontmoeten en ontspannen bij onze groepslessen Yoga. Oefeningen die helpen voor een betere balans, flexibiliteit en weerbaarheid van lichaam en geest. Een proefles kan ook!

Bekijk groepslessen

LEEFSTIJL VERBETERING

Wilt u zich fitter en energieker voelen. Wat gezonder eten en meer bewegen en mogelijk ook wat (corona)kilo’s kwijt. U kunt bij ons terecht voor begeleiding om stap voor stap op een gezondere levensstijl over te gaan. Via individuele gesprekken met onze leefstijlcoach of door mee te doen aan ons leefstijlprogramma Salus SMARTsize

Bekijk behandelingen en prijzen

VERZORGINGSPRODUCTEN

Voor uzelf of om cadeau te doen hebben wij diverse verzorgingsproducten in huis. Om uw schoonheidsrituelen thuis voort te zetten of een lekker verwenpakket aan iemand weg te geven. Voor huid, haar, handen en voeten, maar bijvoorbeeld ook lekkere theesoorten en yoga producten. Wij hebben diverse merken waaronder hannah, 2B beauty, Emani vegan cosmetics en Finnleys haarstyling

ONTSPANNING

Geniet van een heerlijke ontspannende massage als onderdeel van onze schoonheidsbehandelingen en arrangementen of als een losse behandeling. Het is belangrijk om af en toe de tijd te nemen voor uzelf om op te laden en weer vol energie verder te kunnen. Voor zowel mannen als vrouwen en keuze uit gezichtsmassages, lichaamsmassages (rug, nek schouder, voet) en hotstone massages. Liggend of in een stoel over uw kleren heen.

Bekijk behandelingen en prijzen

AFSPRAAK MAKEN

Merel van Nus: 06-36 48 19 72

Damella Willemsen: 06-25 29 36 78

 Pedicure/manicure
Herma van Maarsenveen: 06-28 16 82 66
Natasja Regter: 06-28 88 28 65

                               Vrijdag wandelgroep                                  Marjon Boers: marjonboers60@gmail.com  

                       Lifestyle coach en SMARTsize                          Marieke Wenting: marieke@stappeninleefstijl.nl

Tai Ji
Elli Zwart: 030 – 25 15 10

                                     Dansconditie                                       Karin Elich: dansen@karin-elich.nl

Yoga
Jiske Reeskamp: namaste@jaijiva.com