Ons Team

Wij willen u een fijne en ontspannen tijd bezorgen en al onze expertise en ervaring inzetten om u vitaal, fit en verzorgd te laten voelen. Wij zijn een team van professionals met ieder een eigen expertise op verschillende deelgebieden. U kunt bij Salus terecht bij onze kapster, (medisch) pedicure/manicures, schoonheidsspecialistes/huidcoach, masseuse, onze docenten en onze lifestylecoach. Voor zowel mooi haar, een stralende huid, verzorgde handen en voeten, advies en ondersteuning, als om te ontspannen en gezonder te eten en bewegen. U heeft de keuze uit een losse behandeling, gesprek of les of een totaalervaring. Salus is onderdeel van Bartholomeus Gasthuis. 

Kapster Merel

Uw haar is in goede handen bij Merel, als ervaren allround kapster voor heren en dames. U kunt ook bij haar terecht als u een haarprobleem heeft zoals dunner wordend haar of eczeem. Zij weet wat uw haar nodig heeft om er zo gezond en mooi mogelijk uit te zien.

Kleine greep uit de reviews: "Zeer goed geholpen, ze is super kundig en heeft echt veel kennis van haar vak. Erg leuke locatie en zeer mooie salon voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Ik ga zeker terug! "Heel fijn geholpen en ik kreeg precies wat ik wilde. Knipbeurt, highlights en toner. Door Merel’s vakkundigheid is het resultaat dat bij me past. Daarnaast werden de corona maatregelen goed in acht genomen waardoor ik me op mijn gemak kon voelen. Erg blij mee."

Schoonheidsspecialiste/masseuse Damella

U kunt bij Damella genieten van diverse allround schoonheidsbehandelingen en ontspannende massages. Zij is hannah huidcoach en heeft al ruim 20 jaar ervaring met diverse huidtypen en naast haar opleidingen tot schoonheidsspecialiste, heeft ze vele cursussen en trainingen gevolgd. Damella werkt met diverse type merken zoals hannah en Juvena.

Kleine greep uit de reviews:
'Kom al jaren bij Damella, aanrader! Iedereen mag zich schoonheidsspecialiste noemen maar Damella is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met grote interesse en vakkundigheid op haar vakgebied.'

De nek-, rug-, schoudermassage was echt heerlijk! Ze heeft precies de juiste plek waar de spanning zat behandeld, met veel toewijding en aandacht. Fijne muziek op de achtergrond, heel ontspannend allemaal. Echt een aanrader!

Schoonheidsspecialiste Ineke​​

U kunt uw huid met een gerust hart overlaten aan Ineke Schurink. Zij zit al ruim 30 jaar in het vak als schoonheidsspecialiste. Zij kent als geen ander de ouder wordende huid en wat die nodig heeft. U kunt bij haar terecht voor alle vertrouwde schoonheidsbehandelingen en vragen over uw huid. ​

Medisch pedicure Herma

Uw handen en voeten zijn in goede handen bij Herma. Zij werkt al meer dan tien jaar als medisch pedicure en manicure bij Salus. Ze stelt u als geen ander gerust en helpt u met de grootste zorgvuldigheid met alle veelvoorkomende voetproblemen. Herma werkt op niet gecontracteerde basis en op gecontracteerde basis, dat betekent in samenwerking met podotherapeuten (voor diabeten). Als u ervoor in aanmerking komt, krijgt u een gedeelte vergoed van uw zorgverzekering via de podotherapeut.
Gespecialiseerd in:
Nagelbeugeltechniek, nagelreparatie, diabetische, reumatische, spastische, oncologische, oudere en verwaarloosde voet dermatologie, ortheselogie, drukvrijtechnieken en cosmetische voetzorg.
Provoet en KRP geregistreerd

Pedicure ++ Natasja

Laat uw voeten met een gerust hart over aan Natasja, onze Pedicure ++. Zij is een allround pedicure met vele jaren ervaring die goed raad weet met diverse voetproblemen.

Natasja werkt op niet gecontracteerde basis, dit betekent geen samenwerkingscontract met podotherapeuten (geldt alleen voor diabeten)

Gespecialiseerd in:
Diabetische en reumatische voet, dermatologie, schimmeldiagnostiek en cosmetische voetzorg

Provoet en KRP geregistreerd

AFSPRAAK MAKEN

Merel van Nus: 06-36 48 19 72

Damella Willemsen: 06-25 29 36 78

 Pedicure/manicure
Herma van Maarsenveen: 06-28 16 82 66
Natasja Regter: 06-28 88 28 65

                               Vrijdag wandelgroep                                  Marjon Boers: marjonboers60@gmail.com  

                       Lifestyle coach en SMARTsize                          Marieke Wenting: marieke@stappeninleefstijl.nl

Tai Ji
Elli Zwart: 030 – 25 15 10

                                     Dansconditie                                       Karin Elich: dansen@karin-elich.nl

Yoga
Jiske Reeskamp: namaste@jaijiva.com